Huda nesreča na Savi, otrok življenjsko ogrožen

Foto: Balkan River Defence
Foto: Balkan River Defence
Pri vožnji s kajakom na reki Savi poškodovan otrok. Po neuradnih podatkih STA je njegovo življenje ogroženo.
Oglej si celoten članek

* - Fotografija je simbolna

Pri vožnji s kajakom na reki Savi se je poškodoval otrok, po neuradnih podatkih STA je njegovo življenje ogroženo. Blejski policisti so bili o dogodku obveščeni okoli 12. ure, kraj pa so zavarovali in opravljajo ogled. O dogodku so obvestili dežurno preiskovalno sodnico in državno tožilko, so sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj.

Po navedbah Uprave RS za zaščito in reševanje so kajakaša iz vode potegnili blejski potapljači in gasilci ter ga oživljali do prihoda reševalcev. Blejski policisti so kraj zavarovali in opravljajo ogled.

Dodali so, da več informacij o dogodku zaradi interesa kriminalistične preiskave ne morejo podati. O vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo, so še sporočili policisti PU Kranj.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.