Huda nesreča na slovenskem smučišču, posredoval helikopter

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nesreča na priljubljenem slovenskem smučišču, smučarja sta trčila, oba sta bila s helikopterjem prepeljana v UKC Ljubljana.
Oglej si celoten članek

Dopoldne sta na smučišču Krvavec trčila smučarja in si hudo poškodovala glavi, je zapisano na spletni strani Uprava RS za zaščito in reševanje.

Kot so še zapisali, so ju na smučišču oskrbeli reševalci, helikopter Slovenske vojske (SV) pa ju je v spremstvu dežurne ekipe Helikopterske nujne medicinske pomoči Brnik prepeljal v Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana. 

*Fotografija je simbolična

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:50 14. Januar 2024.

    Kaj pa celade? Enako kot z varnostnimi pasovi...

  • 18:35 13. Januar 2024.

    Se je že začelo ! Pazimo na glavo, glava ni žoga..

  • 16:37 13. Januar 2024.

    A ni čas "ruka" že mimo ???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.