Huda nesreča na Štajerskem

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Zaradi hude prometne nesreče je zaprta glavna cesta Maribor - Dravograd pri Ožbaltu.
Oglej si celoten članek

Tovorno vozilo je ob 9:34 zapeljalo z vozišča, je poročal portal Uprave za zaščito in reševanje, kjer so informacijo zdaj popravili: prišlo je do čelnega trčenja osebnega vozila in tovornjaka.

Voznik osebnega vozila doma iz okolice Maribora je zaradi posledic prometne nesreče umrl na kraju. 

"Po prvih podatkih je 62-letni voznik osebnega vozila iz neznanega vzroka nenadno zapeljal na nasprotno smerno vozišče. 44-letni voznik, ki je s tovornim vozilom, naloženim s plinskimi jeklenkami, pravilno pripeljal nasproti, je skušal trčenje preprečiti z umikanjem v desno, vendar mu ni uspelo. Vozili sta trčili in se prevrnili," so sporočili s celjske policijske uprave.

Glavna cesta Maribor - Dravograd pri Ožbaltu je zaradi prometne nesreče in odstranjevanja posledic nesreče še vedno zaprta, poroča prometnoinformacijski center. 

Za osebna vozila je obvoz urejen na relaciji Lovrenc -Vuhred. Za tovorna vozila obvoza ni.

Ožbalt je približno 25 kilometrov od Maribora proti Dravogradu. 

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:13 24. Avgust 2015.

    Ne gre za prometno ampak samo posledice naravne smrti !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.