Huda nesreča na štajerski avtocesti

Foto: PGD Vransko
Foto: PGD Vransko
Na štajerski avtocesti med Vranskim in cestninsko postajo Vransko se je v smeri proti Mariboru zgodila prometna nesreča, v kateri sta trčili dve tovorni vozili. Del avtoceste je zaprt, pred izvozom Vransko nastaja zastoj, prav tako pa tudi na vzporedni regionalni cesti.
Oglej si celoten članek

Zaradi prometne nesreče je štajerska avtocesta zaprta med Vranskim in cestninsko postajo Vransko proti Mariboru, poroča Prometno-informacijski center za državne ceste.

Na avtocesti so zastoji med Trojanami in Vranskim pred izvozom Vransko. Zastoj je tudi na vzporedni regionalni cesti Trojane - Vransko -  Šentrupert. V prometni nesreči sta bili udeleženi dve tovorni vozili, počilo je nekaj metrov pred cestninsko postajo Vransko v smeri proti Mariboru.

Policisti so še na mestu nesreče, po prvih ugotovitvah je do nesreče prišlo, ko je eno vozilo stalo na odstavnem pasu, drugo pa je trčilo vanj. Kot poročajo celjski policisti, v nesreči ni bilo poškodovanih, nastala je le materialna škoda.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.