Reševali v gozdu, dva v bolnišnici

Foto: PGD Slovenj Gradec Delovna nesreča Foto: PGD Slovenj Gradec Delovna nesreča Foto: PGD Slovenj Gradec Delovna nesreča Foto: PGD Slovenj Gradec Delovna nesreča
Na drogu, ki se je podrl, sta bila dva delavca.
Oglej si celoten članek

Republiška uprava za zaščito in reševanje je sporočila, da se je okoli 12. ure na Razborci v občini Mislinja zgodila delovna nesreča. 

"Med vzdrževalnimi deli se je podrl električni drog, na katerem sta bila dva delavca elektro podjetja," so sporočili iz URSZR. "Delavca sta padla z višine 13 metrov in se poškodovala."

Posredovali so gasilci PGD Slovenj Gradec, ki so pomagali so pri oskrbi in prenosu poškodovanih do reševalnega vozila. Reševalci ZRCK Ravne na Koroškem so poškodovane prepeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.