Huda nesreča: Po prehitevanju izgubil oblast nad vozilom in umrl

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Voznik je bil tako hudo poškodovan, da je umrl na kraju nesreče.
Oglej si celoten članek

V nedeljo ob 19.15 se je na glavni cesti II. reda na območju občine Kočevja zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 47-letni voznik motornega kolesa, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

47-letni moški je vozil motorno kolo znamke Suzuki GSXR 600, ljubljanskih registrskih oznak po glavni cesti od MP Petrina proti Kočevju. Po zaključenem prehitevanju dveh osebnih avtomobilov je zapeljal nazaj na desno smerno vozišče in nato v levi nepregledni ovinek po klancu navzdol. Pri tem je izgubil oblast nad vozilom ter zapeljal desno izven vozišča, kjer je trčil v manjše drevo. Motorist se je tako hudo telesno poškodoval, da je umrl na kraju prometne nesreče.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:01 23. Avgust 2021.

    Ne glede na vse, en divjak manj. Bolje tako, kot da ogroža nič krive ostale.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.