Huda nesreča pri Kranjski Gori

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Huda nesreča treh vozil pri Kranjski Gori.
Oglej si celoten članek

Nekaj čez pol osmo zvečer je pri Kranjski Gori prišlo do hude prometne nesreče. V nesrečo so bila vpletena tri vozila, štiri osebe pa so ostale ukleščene. 

Cesta Kranjska Gora - Jesenice je bila dolgo časa zaprta med Hrušico in Mojstrano.

S policije so sporočili, da je en voznik avtomobila vozil z Jesenic proti Kranjski Gori, druga dva avtomobila pa sta se peljala v nasprotni smeri iz Kranjske Gore proti Jesenicam.

"Pred Mojstrano so ta vozila silovito trčila, v nesreči je bilo poškodovanih vseh šest udeležencev. Nekateri so glede na prve podatke huje poškodovani," so sporočili kranjski policisti.

Policija z zbiranjem obvestil nadaljuje, ukrepi policistov pa bodo znani po zbranih obvestilih.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:06 13. Maj 2016.

    Gospod Cerar ,saj ne jamram,samo zanima me kdaj boste poštimali v policijskih vrstah ,da se Slovenci ne bomo pobili na …

  • 15:18 13. Maj 2016.

    In kaj ima tu Kranjska gora ? A zdej že zemljepisa vaši južnjaki ne poznajo ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.