Huda nesreča pri Lomu

Foto: PGD Dolnji Logatec
Foto: PGD Dolnji Logatec
Trčila so tri vozila, ena oseba ostala ukleščena. Ena oseba je hudo poškodovana, ena lažje, nastalo pa je za približno 19.000 evrov škode.
Oglej si celoten članek

Prometna nesreča se je zgodila okoli polnoči pri počivališču Lom v smeri proti Ljubljani.

53-letni madžarski državljan je na bencinskem servisu na počivališču Lom točil gorivo, iz vozila pa sta v tem času izstopila dva potnika. Po točenju je voznik vozilo brez potnikov zaklenil in odšel v bencinski servis, pri tem pa ko je zapustil vozilo, ni ukrenil vsega potrebnega, da se vozilo ne bi moglo samo premakniti.

Foto: PGD Dolnji Logatec Prometna nesreča pri Lomu

Nastradala 18-letnica

Vozilo, ki je bilo neosvetljeno, se je pričelo vzvratno premikati po točilni ploščadi proti uvoznem delu na bencinski servis ter se po njem peljalo, nato pa zapeljalo na avtomobilsko cesto. Takrat je pravilno po levem prometnem pasu pripeljala 18-letna voznica, ki je trčila v neosvetljeno vozilo. Za njo je po levem prometnem pasu pravilno pripeljal še 41-letni voznik in trčil vanjo.

Voznica je po podatkih policije utrpela hude telesne poškodbe, 41-letni voznik pa lahke telesne poškodbe. Oba sta bila z reševalnimi vozili odpeljana v UKC Ljubljana.

Foto: PGD Dolnji Logatec Prometna nesreča pri Lomu

V času ogleda kraja nesreče in odpravljanja posledic, je bilo desno smerno vozišče avtomobilske ceste v smeri Ljubljane popolnoma zaprto za promet do pol tretje ure zjutraj. Obvoz je bil urejen preko počivališča. V času zapore je bil promet redek in ni prihajalo do zastojev. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.

"Ker je do nesreče prišlo pri avtocestnem postajališču, je bil lažji dostop, pa tudi zastoja ni bilo, saj je bilo možno urediti dostop," je povedal poveljnik PGD Dolenji Logatec Tomaž Šen.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 07:44 28. Junij 2016.

    Tole mi pa ne da miru.<br />A je možno, da kaj takega insceniraš, da potem v miru počneš ....... kaj …

  • 07:37 28. Junij 2016.

    Ja pa običajno moraš tudi malo zavijat desno pa potem levo ??? A je imel avtopilota vključenega za ........ rikverc …

  • 22:11 27. Junij 2016.

    gordana, od=bi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br />pokušaj u srbiji !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.