Huda nesreča pri naselju Janežovci

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Trije udeleženci hudo poškodovani, dva sta utrpela lažje poškodbe.
Oglej si celoten članek

V soboto se je okoli 15.10 na regionalni cesti izven naselja Janežovci zgodila prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami.

"60-letna voznica, državljanka Nizozemske je vozila osebni avtomobil iz smeri Janežovcev v smeri Ptuja. Ko je pripeljala v desni ovinek, ni vozila po svojem desnem smernem vozišču," opisujejo na Policijski upravi Maribor. Z vozilom je zapeljala v levo preko neprekinjene ločilne črte, na nasprotno smerno vozišče, ko je iz nasprotne strani pravilno pripeljal 51-letni voznik osebnega avtomobila, ki živi v okolici Ptuja.

"Zaradi čelnega trčenja vozil, so se trije udeleženci prometne nesreče hudo telesno poškodovali, dva udeleženca pa lahko telesno," pojasnjujejo.

Z reševalnim vozilo so jih odpeljali v splošno bolnišnico Ptuj, zaradi prometne nesreče pa je bila regionalna cesta zaprta več kot dve uri. "Zoper državljanko Nizozemske, voznico osebnega avtomobila so policisti PPP Maribor, vložili kazensko ovadbo na ODT Ptuj," dodajajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:22 17. Julij 2016.

    Poglejte ta link: https://www.facebook.com/profile.php?id=100012671837170<br />Toplo vam priporocam to osebo,ki mi je pomagala,ko mi je bilo v zivljenju najtezje.Imela sem velike …

  • 18:22 17. Julij 2016.

    Poglejte ta link: https://www.facebook.com/profile.php?id=100012671837170<br />Toplo vam priporocam to osebo,ki mi je pomagala,ko mi je bilo v zivljenju najtezje.Imela sem velike …

  • 16:51 17. Julij 2016.

    teroristi sto posto obrezani štern daj izjavo pa mors sova itd

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.