Huda nesreča pri Stranski vasi

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ponoči se je zgodila huda prometna nesreča, potem ko je 16-letni voznik izgubil oblast nad vozilom in trčil v drevo. Poškodovanega 27-letnega potnika so prepeljali v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

V noči na nedeljo se je zgodila huda prometna nesreča pri Stranski vasi. "Črnomaljski policisti so ugotovili, da je mladoletnik vozil avtomobil Škoda octavia iz smeri Gradaca proti Semiču," je pojasnila Alenka Drenik iz PU Novo mesto. "V bližini naselja Stranska vas je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v drevo."

Poškodovanega 27-letnega potnika so reševalci odpeljali v bolnišnico, od tam pa v UKC Ljubljana. "Po informacijah iz bolnišnice naj bi bil zaradi hudih poškodb v smrtni nevarnosti," pojasnjuje Drenikova.

16-letni povzročitelj se je v nesreči lažje poškodoval. Policisti so še ugotovili, da je mladoletnik vozil neregistriran avtomobil, ki ni veljavno zavarovan, med vožnjo ni uporabljal varnostnega pasu, v litru izdihanega zraka pa je imel 0,38 miligramov alkohola.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:57 16. Maj 2016.

    Slabo domnevaš! Ne vidiš, da se je nesreča zgodila na območju ene od privilegiranih manjšin? Velika verjetnost je, da imam …

  • 15:42 16. Maj 2016.

    Pri 16 letih najbrž še ni imel izpita, razen če jih njim dajo prej. Domnevam da je bil z njim …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.