Huda nesreča slovenskega clia

Foto: Žurnal24 Simbolična fotografija (Foto: Žurnal24)
Na Hrvaškem je v hudi prometni nesreči avtomobila s slovenskimi tablicami umrla 19-letnica.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji poročajo, da je voznik renaulta clia s kranjskimi registrskimi tablicami okoli sedme ure zjutraj na avtocesti pri Kutini v bližini Siska izgubil oblast nad vozilom, nakar je avtomobil silovito treščil v jekleno ograjo. Vozilo je od tam odbilo v obcestni kanal, kjer se je še večkrat prevrnilo, na koncu pa je s streho trčilo še v nosilce informativne table.

Zaradi hudih poškodb je umrla 19-letna hčerka voznika, druga hčerka in žena pa sta težko poškodovani. Jutarnji list poroča, da ima družina sicer hrvaško državljanstvo, a živi v Sloveniji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.