Huda nesreča štirikolesnika in avta

Foto: GB Maribor Prometna nesreča na štajerski avtocesti Foto: GB Maribor Prometna nesreča
Dve osebi sta hudo poškodovani.
Oglej si celoten članek

Na regionalni cesti Zavrč – Spuhlja se je včeraj ob 18:33 zgodila prometna nesreča v kateri sta bili dve osebi hudo telesno poškodovani, so sporočili z mariborske policijske uprave.

"Voznik osebnega avtomobila je zavil v levo na nasprotno smerno vozišče, pri premiku z vozilom pa se ni prepričal, če lahko to stori brez nevarnosti za druge udeležence v cestnem prometu ter s tem zaprl pot vozniku štirikolesnika, ki je takrat pravilno pripeljal iz nasprotne smeri," so ugotovili policisti. 

Voznik štirikolesnika je s sprednjim delov vozila trčil v desno bočno stran osebnega avtomobila, v trčenju sta se voznik štirikolesnika in njegova sopotnica hudo telesno poškodovala.

Reševalci so poškodovanko odpeljali v UKC Maribor, poškodovanega pa v ptujsko bolnišnico.

Fotografija je simbolna.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.