Huda nesreča, tovornjak s hlodovino priletel v hišo

Foto: PU Novo mesto Nesreča pri Straži Foto: PU Novo mesto Nesreča pri Straži
Cesta je zaradi odstranjevanja posledic nesreče zaprta.
Oglej si celoten članek

Novomeški policisti so bili  ob 7.16 obveščeni o prometni nesreči v Podgori, na cesti med Prečno in Stražo.

"Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov PPP Novo mesto je 60-letni voznik tovornega vozila, ki je prevažal hlodovino, zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste, kjer je trčil v starejšo nenaseljeno hišo in se z  vozilom prevrnil," pojasnjuje Alenka Drenik s PU Novo mesto. "Poškodovanega voznika so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico."

Foto: PU Novo mesto Nesreča pri Straži

Okoliščine nesreče policisti še preiskujejo, lokalna cesta Prečna - Straža pa je zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče zaprta za ves promet, obvoz je urejen.

dezurni@zurnal24.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:55 25. September 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj …

  • 11:42 25. September 2020.

    Vozniki hlodovine so kar poznani kot 'divji'.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.