Huda nesreča tovornjaka in avtomobilov

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Huda prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili in tovornjak.
Oglej si celoten članek

V Vurmatu, na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi, se je v petek zgodila huda prometna nesreča. 

51-letna voznica, ki je vozila iz smeri Maribora proti Dravogradu, je v Vurmatu iz neznanega razloga nenadno zapeljala na nasprotni vozni pas in čelno trčila v tovorno vozilo, s katerim je v tistem trenutku nasproti pripeljal 37-letni voznik. Pri trčenju je tovornemu vozilu odtrgalo sprednjo gumo, zaradi česar je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v osebno vozilo, s katerim je iz smeri Maribora pripeljal 21-letni voznik. Slednji se je v trčenju hudo poškodoval, 51-letna voznica pa lažje.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:27 1. Avgust 2016.

    ...............iz neznanega razloga nenandno zapeljala na nasprotni vozni pas ! To so mobilci ! Policija pramalo nadzira in kaznuje tovrstne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.