Huda nesreča, tovorno vozilo padlo z viadukta

Foto: Gasilska brigada Ljubljana
Foto: Gasilska brigada Ljubljana
V hudi nesreči je umrl 53-letni voznik tovornjaka.
Oglej si celoten članek

V prometni nesreči pred predorom Golovec je umrl 53-letni državljan Madžarske, voznik tovornega vozila, ki je v nesreči zapeljalo z viadukta, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Po do sedaj zbranih podatkih je do prometne nesreče prišlo, ker je osebno vozilo trčilo v tovorno vozilo; voznik osebnega vozila naj bi vozil z neprilagojeno hitrostjo, v nesreči ni bil poškodovan.

Tovorno vozilo s cisterno je ob trku prebilo varovalno ograjo in padlo z viadukta v globino približno 20 metrov. Nastala je večja materialna škoda, v cisterni tovornega vozila pa ni bilo nevarnih snovi. Poškodovano je bilo še eno vozilo, na katerega so padli deli cestne infrastrukture.

Zaradi ogleda in odpravljanja posledic prometne nesreče je bil na avtocesti do 12.30 oviran promet v smeri Štajerske.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti. O ugotovitvah bodo obvestili pristojno okrožno državno tožilstvo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:41 13. November 2019.

    E moj Mađar , namest da bi vozniku avta pokazal , kdo je močnejši in bi on postal pilot , …

  • 14:25 13. November 2019.

    po naši zakonodaji gre za lažji prekršek; pri nas lahko zadrogiran in mrtvo pijan povoziš-ubiješ dva človeka na prehodu za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.