Huda nesreča, trčil v tovorno vozilo

Foto: PGD Radlje
Foto: PGD Radlje
Včeraj zvečer okoli 19. ure sta na Dobravi v občini Radlje ob Dravi trčili kombinirano in tovorno vozilo.
Oglej si celoten članek

"19-letni  voznik,  poljski  državljan,  je vozil iz smeri Ulice pod Gradom proti Zgornji Vižingi," je pojasnila Milena Tribulin iz PU Celje. "Ko je pripeljal do križišča z glavno cesto, je brez zaustavljanja zapeljal v križišče v smeri Zgornje Vižinge. Tisti trenutek je iz smeri Dravograda, pravilno  pripeljal 52-letni voznik tovornega vozila."xxx

Vozili sta trčili, v  trčenju se je 52-letni voznik tovornega vozila, doma z območja Radelj ob Dravi, lažje poškodoval, njegov 56-letni sopotnik, prav tako doma z območja Radelj ob Dravi pa huje.

Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila cesta več ur zaprta.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.