Huda nesreča: trčila štiri vozila

Foto: A. Š.
Foto: A. Š.
V bolnišnico štiri osebe, tudi dva otroka ...
Oglej si celoten članek

Danes se je po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje ob 18.39 na Šišenski cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, kjer so trčila štiri osebna vozila.

"Gasilci GB Ljubljana so zavarovali kraj prometne nesreče, nudili pomoč poškodovanim osebam do prihoda reševalcev, odklopili akumulatorje na vozilih, ter posuli cestišče," so sporočili. Reševalci Nujne medicinske pomoči Ljubljana pa so prepeljali štiri poškodovane osebe v UKC Ljubljana, od tega tudi dva otroka. Trčenje je bilo tako silovito, da je eno vozilo pristalo tudi na strehi.

Prometna nesreča, kjer sta trčili osebno in kombinirano vozilo se je ob 17.09 zgodila v Trsteniku, v občini Šentrupert, poškodovana je bila ena oseba.

Ob 15.37 pa sta na lokalni cesti Krašnja–Krajno Brdo v občini Lukovica trčili osebni vozili. Poškodovani sta bili dve osebi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.