Huda nesreča, umrl voznik

Foto: Policija
Foto: Policija
Ceste terjale novo smrtno žrtev.
Oglej si celoten članek

Sinoči, nekaj minut čez 22. uro, smo izven naselja Tremarje obravnavali prometno nesrečo, v kateri je umrl 48-letni voznik osebnega vozila.

"48-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Celja proti Laškem, je v nepreglednem levem ovinku zapeljal desno izven vozišča mimo zapornih tabel na makadamsko površino med voziščem in kamnitim podpornim zidom, ki podpira železniško progo ter sunkovito  trčil v drog vozne mreže in v kamniti podporni zid," je pojasnila Milena Tribulin s PU Celje. "Vozilo je nato odbilo nazaj na cesto."

Zaradi posledic prometne nesreče je na kraju umrl 48-letni voznik osebnega vozila.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.