Huda nesreča: V čelnem trčenju umrl voznik

Foto: CZR Domžale nesreča Količevo Foto: CZR Domžale nesreča Količevo Foto: CZR Domžale nesreča Količevo Foto: CZR Domžale prometna nesreča
V sredo okoli 22.30 se je v Količevem zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla ena oseba.
Oglej si celoten članek

V sredo zvečer je 37-letni voznik osebnega vozila vozil iz smeri Radomelj proti Količevem. Zapeljal je na nasprotni vozni pas v trenutku, ko je iz smeri Količevega proti Radomljam pripeljal 28-letni voznik osebnega vozila. Vozili sta čelno trčili. Vozilo 28-letnika je odbilo tako, da je trčil še v betonske robnike in parkirano osebno vozilo.

28-letnik je v nesreči dobil tako hude telesne poškodbe, da je na kraju nesreče umrl. 37-letni voznik je utrpel težje poškodbe, a njegovo življenje ni ogroženo. Sopotnik v vozilu 28-letnege voznika ni bil poškodovan. 

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi suma storitve kaznievega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti in bodo o vseh ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.