Grozljiva prometna nesreča pri Ljubnem: Cesta vzela dve življenji

Foto: PGD Mengeš
Foto: PGD Mengeš
Na območju Ljubnega ob Savinji se je zgodila huda prometna nesreča.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila okoli 16.30, so sporočili s PU Celje. V prometni nesreči sta bili udeleženi tovorno in osebno vozilo. 

Do nesreče je najverjetneje prišlo, ker je 54-letni voznik osebnega vozila v križišču za Radmirje, zavijal proti Ljubnemu ob Savinji in izsilil prednost tovornemu vozilu, s katerim je iz smeri Ljubnega ob Savinji pripeljal 27-letni voznik. Voznik tovornega vozila se je poskušal umikati v desno, da bi preprečil trčenje, a mu to ni uspelo. 

Osebno vozilo se je zagozdilo pod tovorno vozilo. Voznik in 23- letna sopotnica v osebnem vozilu sta na kraju nesreče umrla. 

*Fotografija je simbolična. 

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:06 21. Junij 2020.

    ŽURNAL , se vanm ne zdi , da je , danes smo 21 .06 2020 takele stare šok novice umakniti …

  • 01:08 4. Junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == Hosset.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.