Huda nesreča v zabaviščnem parku

Foto: You tube
Foto: You tube
Po nesreči v zabaviščnem parku v Avstraliji so umrle štiri osebe.
Oglej si celoten članek

Avstralski mediji poročajo o hudi nesreči, ki se je zgodila v zabaviščnem parku Dreamworld na Zlati obali (Gold Coast). 

V nesreči so umrli najmanj štirje odrasli ljudje. Policija je sprva sporočila, da so bile štiri osebe hudo poškodovane in da so v kritičnem stanju. 

Tiskovni predstavnik policije v Queenslandu je dejal, da so bili o nesreči obveščeni okoli druge ure po lokalnem času. 

Lokalni mediji poročajo, da so na kraj nesreče prišla štiri reševalna vozila, ena oseba naj bi bila neodzivna in so jo oživljali. 

Nesreča naj bi se zgodila na vožnji po reki, t. i. "Thunder River Rapids", ki je namenjena družinam in tudi majhnim otrokom.

"Največja nevarnost na tej vožnji je, da se zmočiš," je zapisal eden od komentatorjev na Twitterju. "Nekaj je moralo iti hudo narobe."

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.