Huda nesreča, vozili čelno trčili

Foto: Sobotainfo.com Nesreča pri Beltincih Foto: Sobotainfo.com Nesreča pri Beltincih Foto: Sobotainfo.com Nesreča pri Beltincih
Še ena huda nesreča na naših cestah.
Oglej si celoten članek

Republiška uprava za zaščito in reševanje poroča o nesreči, ki se je zgodila ob 14.06 sta na relaciji Rakičan–Lipovci v občini Beltinci.

"Čelno sta trčili osebni vozili," navajajo pri URSZR. "Eden od voznikov je ostal ukleščen in so ga iz vozila s tehničnim posegom rešili gasilci PGD Murska Sobota."

Foto: Sobotainfo.com Nesreča pri Beltincih Poškodovanega voznika so reševalci NMP Murska Sobota prepeljali v bolnišnico Rakičan. Gasilci so na kraju nesreče tudi nudili pomoč reševalcem in odklopili akumulatorja na vozilih.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:08 14. November 2017.

    Tale v golfu je dobil sila karambola tud na sebe, novi avti se bolj mečkajo ravno zaradi tega, da ljudje …

  • 20:26 14. November 2017.

    A ne moji južnjaki , tole je vaš dobar Golf II !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.