Huda nesreča, voznik je mrtev

Foto: CZR Domžale Prometna nesreča pri Domžalah
V prometni nesreči med Mednom in Medvodami je dopoldne umrl 70-letni voznik.
Oglej si celoten članek

Iz neznanega vzroka je zapeljal z vozišča, trčil v odbojno grajo in nato v nasproti vozeče vozilo. Povzročitelj nesreče je nato v bolnišnici umrl, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

"Nesrečo je povzročil 70-letni voznik osebnega vozila, ki je iz do zdaj še neznanega vzroka v ovinku zapeljal desno in z vozišča, kjer je trčil v odbojno ograjo. Vozilo je nato odbilo na nasprotnosmerno vozišče, po katerem je pravilno pripeljal 45-letni voznik osebnega vozila, ki se trčenju ni mogel izogniti," so pojasnili. Življenje drugega udeleženca ni ogroženo, so dodali.

Fotografija je simbolna.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:41 16. Maj 2020.

    Tale nesrečnež bo jutri v kvoti umrlih zarad bacilčka,ker plešastemu počas zmanjkuje materiala za represijo on paniko!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.