Huda nesreča, voznik umrl, otrok poškodovan

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V nesreči je umrl 39-letni voznik, desetletni otrok je bil poškodovan.
Oglej si celoten članek

V nedeljo ob 20.45 se je na regionalni cesti Vransko-Trojane, izven naselja Ločica pri Vranskem, zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 39-letni voznik motornega kolesa, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Nesreča se je zgodila, ko je 26-letni voznik tovornega vozila vozil iz smeri Ločice pri Vranskem proti Trojanam in je pričel polkrožno obračati vozilo ter pri tem zapeljal na levo stran smernega vozišča, zaradi česar je v tovorno vozilo trčil 39-letni voznik motornega kolesa.

Voznik motornega kolesa je zaradi hudih poškodb umrl med prevozom v bolnišnico. Kot sopotnik na motornem kolesu je bil v nesreči udeležen tudi 10-letni otrok, ki ni bil huje telesno poškodovan.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.