Huda nesreča zaradi nedovoljenega prehitevanja

Voznik tovornjaka prehiteval pred sabo stoječa vozila in povzročil trčenje z drugim tovornjakom. Oba voznika hudo poškodovana.
Oglej si celoten članek

Včerajšnja huda prometna nesreča se je zgodila okoli 13.30 v bližini Mislinjske Dobrave.

Devetinštiridesetletni voznik tovornega vozila, ki je vozil iz smeri Mislinje proti Slovenj Gradcu, je na območju, kjer prehitevanje ni dovoljeno, prehiteval pred sabo stoječa vozila. Vozila so v koloni stala, ker je prvo vozilo v koloni zavijalo v levo na lokalno cesto. V trenutku, ko je 49-letni voznik prehiteval kolono, je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 30-letni voznik tovornega vozila.

Kljub zaviranju je prišlo do nesreče, oba voznika sta se hudo poškodovala in ostala ukleščena. Cesta je bila zaradi nesreče zaprta tri ure, so sporočili s PU Celje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:14 10. Oktober 2012.

    Take stvari reši dosmrtni odvzem vozniškega dovoljenja, pa bi se drugi premislili delati tako neumnost.

  • 09:06 10. Oktober 2012.

    Norec, če bi mu nasproti pripeljal kdo z o.a. ali motorjem, bi najverjetneje bile žrtve. Poznam takšne nadute mogočneže, ampak …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.