Huda poškodba zaradi ležečega policaja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Voznik avtobusa je prehitro zapeljal čez hitrostno oviro, zato je potnica padla s sedeža in se hudo telesno poškodovala.
Oglej si celoten članek

V prometni nesreči v Veržeju se je hudo telesno poškodovana potnica na avtobusu. "Voznik avtobusa je z neprilagojeno hitrostjo zapeljal čez hitrostno oviro, zaradi česar je potnico vrglo z sedeža in se je pri tem telesno poškodovala," je pojasnil Stanko Kranjec s Policijske uprave Murska Sobota. Odpeljali so jo v bolnišnico, kjer so ugotovili, da je utrpela hudo telesno poškodbo in je ostala na zdravljenju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:12 15. April 2015.

    Ja kar nekaj takih je v MB, ko mi avto dobesedno podrsa, če se pripreljem s 30 km/h čezenj.

  • 10:34 15. April 2015.

    Po zakonu morajo vse hitrostne ovire biti takšne, da lahko čez njo pelješ s predpisano hitrostjo, ki ni manjša od …

  • mph
    10:07 15. April 2015.

    Se strinjam. Še posebaj velik problem pa so take, ki jih imaš sredi neke ceste, kjer ni blizu niti hiš …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.