Huda prometna nesreča madžarskih košarkaric

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Umrla sta trener in menedžer ekipe, eni izmed igralk pa so morali amputirati obe nogi.
Oglej si celoten članek

Madžarske košarkarice ekipe Uni Györ so bile v sobotnih popoldanskih urah vpletene v hudo prometno nesrečo, v kateri sta dve osebi izgubili življenje. Avtobus, ki je igralke peljal na tekmo v Sopron, se je skušal umakniti vozniku, ki je zašel na nasprotni vozni pas in se ob tem prevrnil. Umrla sta trener Akos Fuzy in menedžer ekipe Peter Tapodi.

Ostala brez nog

Od igralk je poškodbe utrpela nadarjena srbska košarkarica Nataša Kovačević, ki so ji morali amputirati obe nogi. Ostale igralke so jo na srečo odnesle brez hujših poškodb.

"To je resnično žalosten dan ne samo za evropsko, pač pa za vso svetovno košarko," je danes ob robu evropskega prvenstva za moške v Sloveniji dejal predsednik Fiba Europe Cyriel Coomans.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.