Huda prometna nesreča na Bovškem: Motoristoma niso mogli pomagat

Foto: Profimedia Nesreča motorista (fotografija je simbolna).
Nekaj minut čez 14. uro se je v okolici naselja Soča na Bovškem zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta umrla voznik motornega kolesa in njegova sopotnica, oba slovaška državljana.
Oglej si celoten članek

59-letni motorist je z 58-letno sopotnico vozil kot drugi v skupini petih motoristov proti naselju Trenta. Začel je prehitevati pred njim vozeč avtodom nemških registrskih oznak, ki ga je vozil 55-letni voznik iz Nemčije. Ob tem je ob vožnji v rahlo desni ovinek izgubil oblast nad motorjem, padel na bok in drsel v smeri varovalnih kamnov. Tam je trčil v obcestni kamen in se tako hudo poškodoval, da je umrl.

Njegova sopotnica je zadela v drugi kamen in obležala na cestišču, prav tako je zaradi hudih poškodb umrla na kraju prometne nesreče.

Zdravnica iz tolminskega zdravstvenega doma je lahko le potrdila smrt obeh slovaških državljanov in odredila obdukcijo na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani. Prometni policisti bodo o vseh ugotovljenih dejstvih o hudi nesreči na Bovškem s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Na kraju prometne nesreče so poleg policistov posredovali tudi tamkajšnji gasilci in reševalci.

To sta osma in deveta smrtna žrtev v cestnem prometu na Severnem Primorskem v tem letu.

dezurtni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:45 20. Junij 2019.

    Google trenutno plačuje od 17.000 do 22.000 dolarjev za delo na spletu od doma. K tej dejavnosti sem se pridružil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.