Huda prometna nesreča na cesti Arja vas–Črnova

Na glavni cesti Arja vas–Črnova se je malo pred 20. uro pri Veliki Pirešici zgodila hujša prometna nesreča. Umrla naj bi ena oseba.
Oglej si celoten članek

Na cesti Arja vas–Črnova se je zgodila huda prometna nesreča, so za 24 ur potrdili celjski policisti. Po njihovih informacijah sta trčila osebno in tovorno vozilo. V nesreči je umrla 61-letna voznica osebnega avtomobila, ki je iz neznanega razloga zapeljala na nasprotni pas in čelno trčila v tovornjak.

Nesreča se je po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje zgodila malo pred 20. uro. Zaradi nesreče je pri Veliki Pirešici (Studence) popolna zapora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:31 9. Avgust 2012.

    prvič da te ni sram da to igro promoviraš pod takim člankom in<br />drugič pa vtakni si to tvojo igro …

  • 23:00 9. Avgust 2012.

    Vaš komentar je bil odstranjen zaradi neprimerne vsebine. Uredništvo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.