Huda prometna nesreča na štajerki

Foto: Alex Reberšek Nesreča Vransko Foto: Alex Reberšek Nesreča Vransko Foto: Alex Reberšek Nesreča Vransko Foto: Alex Reberšek Nesreča Vransko
Na štajerski avtocesti se je zgodila huda prometna nesreča, potem ko je tovornjak dobesedno potisnil avtomobil pod kombinirano vozilo.
Oglej si celoten članek

Na štajerski cesti se je pri Vranskem zgodila huda prometna nesreča, v kateri so bila udeležena štiri vozila, "tri tovorna in eno osebno. Vzrok prometne nesreče je bila neprilagojena hitrost tovornega vozila, dve osebi pa sta lažje poškodovani. Promet je bil sproščen okrog pol tretje ure," nam je dejala tiskovna predstavnica Policijske uprave Celje Milena Trbulin.

Dve nesreči še ovirata promet

Na cesti Črnuče - Trzin pri industrijski coni Trzinje oviran promet zaradi nesreče, prav tako pa je prometna nesreča kriva za oviran promet v smeri Maribora, nastal je trikilometrski zastoj in občasno zapirajo predor Ločica. Posledice prometne nesreče pri Tomačevem v Ljubljani so odstranili.

Gneče in zastoji:

- na štajerski avtocesti pred CP Vransko proti Ljubljani (1km);
- na primorski avtocesti na izvozu Brezovica iz smeri Ljubljane;
- na ljubljanski severni obvoznici od Bežigrada proti Zadobrovi in proti Kosezam;
- na ljubljanski zahodni obvoznici med razcepoma Koseze in Kozarje v smeri Malenc in naprej proti Brezovici; 
- na cestah Šenčur - Kranj, Ljubljana - Medvode in Trojane - Vransko - Šentrupert.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 23:26 7. September 2012.

    Takšne nesreče se splačajo, ja. Samo na žalost oni, ki stojijo ure v koloni nič ne prejmejo od te bogate …

  • 17:33 7. September 2012.

    Evo in nič kriv, te lepo nekdo napiči od zadaj.

  • 14:26 7. September 2012.

    Temu se pa reče sreča.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.