Huda prometna nesreča: Trčila tri vozila, ena oseba umrla

Foto: PU Nova Gorica
Foto: PU Nova Gorica
Na Koroškem v trčenju treh vozil umrla sopotnica v osebnem vozilu
Oglej si celoten članek

V trčenju treh osebnih vozil, do katerega je popoldne prišlo na glavni cesti Velenje-Slovenj Gradec na območju Mislinjske Dobrave, je po dosedanjih podatkih policije umrla sopotnica v vozilu povzročitelja prometne nesreče. Še najmanj tri osebe so poškodovane. Cesta je še vedno zaprta za promet, ogled kraja nesreče še poteka.

Po prvih podatkih je prometno nesrečo povzročil voznik osebnega vozila, ki je vozil v smeri proti Slovenj Gradcu in je v blagem ovinku prehiteval kolono vozil, so sporočili s Policijske uprave Celje, kjer so bili o prometni nesreči obveščeni okoli 14.30.

To je letos že četrta žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje.

Po podatkih prometno-informacijskega centra za državne ceste je glavna cesta Velenje-Slovenj Gradec med Turiško in Tomaško vasjo še vedno zaprta, obvoz je skozi vasi po lokalnih cestah.

 

Fotografija je sibolična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.