Huda prometna nesreča, umrl voznik avtomobila

Foto: Policija
Foto: Policija
Identiteta voznika še ni potrjena.
Oglej si celoten članek

V kraju Debro pri Laškem se je ob pol sedmih zjutraj zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl voznik osebnega vozila. 

"Zaradi hude prometne nesreče, ki se je danes okoli pol sedmih zjutraj zgodila v Debru, in v kateri je umrl voznik osebnega vozila, je še vedno delno zaprta cesta Celje – Laško," je povedala Milena Tribulin s PU Celje. "Promet poteka izmenično enosmerno."

Po prvih podatkih policije naj bi voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Celja, iz neznanega vzroka zapeljal na levo smerno vozišče in trčil v tovorno vozilo, ki je pripeljalo nasproti in nato še v osebno vozilo, katerega je voznik vozil v smeri proti Laškemu. 

"Voznik, katerega identiteta še ni potrjena, je umrl na kraju nesreče," je še pojasnila Tribulinova.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.