Huda prometna nesreča v Kranju

Foto: Žurnal24 Posledice trka. V xantii je bil tudi triletni otrok. (Foto: GRS Kranj)
Sinoči nekaj po 20. uri se je v Kranju zgodila nesreča, v kateri so se huje poškodovali štirje ljudje. Povzročitelj vozil brez vozniškega dovoljenja.
Oglej si celoten članek

V nesreči sta bila udeležena audi A4, starejši letnik, in citroën xantia. Nesreča se je zgodila pri Mercatorjevem centru na Primskovem, policija pa je pojasnila, da jo je povzročil 40-letnik v audiju, ki je izsilil prednost 31-letni voznici. Ta je imela v vozilu še triletnega otroka.

Vsi trije in 32-letna sopotnica v vozilu 40-letnika so bili huje telesno poškodovani, iz razbitin pa so jih morali rešiti kranjski gasilci. Ranjene so odpeljali v ljubljanski klinični center.

Foto: Žurnal24 audi a4, nesre%C4%8Da

 

Zoper povzročitelja bodo policisti podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo, izdali pa so mu tudi plačilni nalog, ker je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Policisti so mu ga namreč zaradi večkratnega kršenja cestnoprometnih predpisov odvzeli že pred časom.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.