Hudo nakresan kolesar

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Kolesaril pri treh promilih. Kranjski policisti so včeraj popoldan v Kranju dvakrat obravnavali zelo pijanega kolesarja.
Oglej si celoten članek

Pri prvi intervenciji so kranjski policisti preverjali informacijo, da ob Škofjeloški cesti leži poškodovan kolesar. V postopku pred policisti je trdil, da je sam padel med potiskanjem kolesa, po postopku, ko so se policisti odpeljali, pa se je s kolesom s kraja odpeljal tudi sam. Policisti so ga ustavili in odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal približno 3 promile alkohola (1,48 mg/l). O prekršku
policisti vodijo postopek.

Včeraj zvečer so nato gorenjski prometni policisti iz prometa izločili dva voznika brez veljavnega vozniškega dovoljenja, kranjski policisti pa danes ponoči še enega pijanega voznika avtomobila (0,66 mg/l). Prvima dvema so policisti vozili zasegli, tretjega pa so pridržali.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.