Hudo poškodovan 13-letni deček

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Policija sporoča, da je do poškodb prišlo zaradi nepravilne uporabe pirotehničnih sredstev.
Oglej si celoten članek

Do nesreč s petardami in ostalimi pirotehničnimi izdelki med otroci in najstniki ne prihaja le pri nas; o novi nesreči poročajo s Hrvaške.

V Sućurju na otoku Hvaru je hude telesne poškodbe v predelu zgornjega dela trupa dobil 13-letni deček, poroča splitska policija. Deček se je poškodoval na božično jutro. Prepeljali so ga v bolnišnico; njegove poškodbe so hude, k sreči pa ni v življenjski nevarnosti.

V Sloveniji je, kot je znano, odmevala nesreča dečka, ki so mu zaradi uporabe pirotehničnih sredstev morali amputirati obe roki, v četrtek je prišlo še do ene poškodbe, ko si je ravno tako 13-letni fant poškodoval očesi.

PREBERITE TUDI:

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • d
    20:08 25. December 2016.

    bog se usmil kje mas ti logiko

  • 18:53 25. December 2016.

    Se mi smili fant, ne rečem......ampak žurnal!!!! Če boste poročaali o vseh nesrečah, ki so se zgodile, bo pa tega …

  • 14:38 25. December 2016.

    oluja drugi del

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.