Hudo poškodovana 9-mesečna deklica

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Prišlo je do trčenja štirih vozil.
Oglej si celoten članek

Celjski policisti poročajo o prometni nesreči, do katere je prišlo včeraj ob 19. uri, in sicer na avtocesti izven naselja Celje. V nesreči so bila udeležena štiri osebna vozila.

45-letni voznik osebnega vozila se je na uvozu Celje - center vključeval na avtocesto v smeri proti Ljubljani. Pri vključevanju je s pospeševalnega pasu zavil preko desnega pasu, direktno na levi vozni pas, po katerem je pravilno pripeljal 58-letni voznik osebnega vozila.

Slovenija Ljubljana: Huda prometna nesreča, umrl motorist

Ta je trčil v zadnji del vozila 45-letnega voznika. Vozilo 45-letnika  je nato zaneslo še v osebno vozilo, ki ga je voznik vozil po desnem smernem vozišču. Delci vozil so po trčenju poškodovali še eno osebno vozilo.

V trčenju se je lažje poškodoval 45-letni voznik, hudo pa se je poškodovala devetmesečna deklica v njegovem vozilu, ki je bila pravilno  pripeta v otroškem varnostnem sedežu.

Avto Cene Prevc o tem, kako so ga gasilci rezali iz razbitine

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:37 20. April 2018.

    Klasični slovenski vklop na AC: bejžte, jaz grem! Direkt na prehitevalni pas, saj je itak najhitrejši med vsemi!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.