Hudo poškodovanega smučarja prepeljali v UKC

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nesrečo na smučišču povzročil 65 letni moški.
Oglej si celoten članek

V dopoldanskem času sta na smučišču SC Cerkno na progi Lom 3 trčila dva smučarja. Pri tem je 38–letni smučar utrpel telesne poškodbe, udarec v predel reber in hrbta, zdravniško pomoč so mu na kraju nudili reševalci na omenjenem smučišču.

Poškodbe so bile hujše, zato so ga z reševalnim vozilom odpeljali v ljubljanski klinični center. Povzročitelj omenjene smučarske nesreče je 65-letni moški, ki je pri tem utrpel odrgnine desne noge in ni iskal zdravniške pomoči.

Policisti so o nesreči obvestili preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. Idrijski policisti bodo glede na ugotovljena dejstva in težo telesnih poškodb zoper povzročitelja smučarske nesreče ustrezno ukrepali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.