Huje poškodovan po trku v tovornjak

Foto: Žurnal24 (Foto: PGE Celje)
24-letnik zaradi neprilagojene hitrosti in spolzke ceste čelno trčil v tovornjak.
Oglej si celoten članek

Prometna nesreča se je zgodila včeraj nekaj po 14. uri na glavni cesti izven naselja Vrhovo.

24-letni voznik osebnega avtomobila je vozil po glavni cesti iz smeri Hotemeža proti naselju Vrhovo. Ko je zapeljal po blagem klancu navzdol v kratek oster nepregledni ovinek, mu je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal voznik tovornega avtomobila. Zaradi neprilagojene hitrosti in mokre ceste je voznik osebnega avtomobila izgubil oblast nad vozilom in zapeljal na nasprotni vozni pas, kjer je čelno trčil v tovorno vozilo.

Foto: Žurnal24

24-letnika so iz avtomobila rešili gasilci, je huje poškodovan in se zdravi v celjski bolnišnici. Iz vozila so ga rešili gasilci PGD Sevnica, pri intervenciji pa je sodelovalo tudi šest gasilcev PGE Celje z dvema voziloma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.