Hujša nesreča pred izvozom Postojna

Foto: Tina Jojić Nesreča Postojna Foto: bralec Sebastian Nesreča Postojna
Na primorski avtocesti je prišlo do hujše prometne nesreče. Ena oseba je umrla, več deset poškodovanih.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila na avtocesti pred izvozom Postojna v smeri proti Kopru. Po prvih podatkih naj bi bilo v nesreči, ki se je zgodila nekaj čez 13. uro udeleženih več najmanj 50 vozil. Poškodovanih je 31 oseb od tega osem huje, ena oseba pa je izgubila življenje.

Anita Leskovec iz PU Koper je pojasnila, da se je nesreča najverjetneje zgodila zaradi nične vidljivosti. V naletu je bilo udeleženo 47 osebnih vozil, tri tovorna, en kombi in en avtobus.

Ena oseba v kritičnem stanju

Ponesrečenci so bili prepeljani v Univerzitetni klinični center Ljubljana ter izolsko in šempetrsko bolnišnico. Posredovala je tudi psihologinja, ki je skupaj z delavko Centra za socialno delo nudila udeležencem psihosocialno pomoč.

Dežurni travmatolog na Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Ljubljana Marko Dobravec je za STA povedal, da so v bolnišnico sprejeli 14 poškodovanih, od tega tri hudo poškodovane. Eden je v kritičnem stanju, dva bosta še operirana.

Konec zapore

Primorska avtocesta je po osemurni zapori ponovno odprta. Posledice prometne nesreče med priključkoma Unec in Razdrto pa so odstranjene.

Krajši zastoj je na primorski avtocesti na izvozu Unec iz smeri Ljubljane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:33 29. December 2014.

    Tle ne gre za premajhno varnostno razdaljo ampak bedaki vozijo s takšno hitrostjo , da dolžina vidljivosti , enostavno ne …

  • 23:16 28. December 2014.

    Na žalost se sploh ne čudim takim dogodkom. Kultura vožnje plus razmere = temu!<br />Prej sem na poti iz Celja …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.