Hujša prometna nesreča na štajerski avtocesti

Foto: Center požarne varnosti Domžale nesreča trojane Foto: Center požarne varnosti Domžale nesreča trojane Foto: Center požarne varnosti Domžale nesreča trojane Foto: Center požarne varnosti Domžale nesreča trojane
Zaradi prometne nesreče je bila v obe smeri zaprta štajerska avtocesta med priključkoma Trojane in Blagovica. V gorečem vozilu sta umrli dve osebi.
Oglej si celoten članek

V dopoldanskem času se je v predoru Trojane zgodila prometna nesreča, v kateri sta umrli dve osebi. Kot so sporočili s celjske policijske uprave, je voznik vozil v smeri Ljubljane. Iz do sedaj neznanega razloga je zapeljal v odstavno nišo tunela in trčil v zid. Ob trčenju je vozilo zagorelo. 

Sprva so s policije sporočili, da je v avtu umrla ena oseba, po končanem ogledu pa so potrdili, da je bil v avtu tudi sopotnik. "V nesreči sta umrla voznik in sopotnik na zadnjih sedežih," so povedali. Identiteta obeh še ni znana. 

Kot so za nas povedali na Centru za požarne varnosti Domžale, gre po vsej verjetnosti za samomor. Na cesti namreč ni bilo vidnih zavornih poti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 09:15 13. Januar 2014.

    Včeraj je bil na 24ur!

  • 08:35 13. Januar 2014.

    Na katerem posnetku vidite "luči, ki nakazujejo zaviranje"?

  • 08:14 13. Januar 2014.

    Na posnetku se res vidijo luči ki nakazujejo zaviranje, gasilci pa pravijo da sledov zaviranja ni videt, se pravi močnega …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.