Hvala, zaradi vas smo uspešni

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Hvala našim bralcem, saj smo skupaj z vami uspeli doseči rekordno obiskanost našega portala zurnal24.si v mesecu februarju. Obiskalo nas je več kot 400 tisoč različnih obiskovalcev. Kot rada rečem: "Veseli nas, da smo vam všeč, čeprav nismo popolni. :)“
Oglej si celoten članek

Zadnji rezultati merjenja obiskanosti spletnih strani (MOSS) so povzročili kar nekaj vzklikov veselja v naši redakciji (in seveda nazdravljanja). Bralci ste nas v februarju nagradili z rekordnim obiskom naše spletne strani zurnal24.si. Kar 405.279 različnih obiskovalcev se je ustavilo na naši strani, za kar se vam zahvaljujemo tudi z zgornjo fotografijo.

Naš portal tako ostaja najbolj bran časopisni portal v Sloveniji, med vsemi 111 slovenskimi portali, ki sodelujejo v raziskavi MOSS, pa smo po novem na šestem mestu. Še posebej ponosni pa smo, da je lani prenovljeni portal nastal v sodelovanju z našimi obiskovalci, ki ste nam poslali številne predloge za prenovo.

Žurnal24 z milijon bralci

Foto: Boštjan Tacol Zurnal Zahvala pa ne gre le obiskovalcem naše spletne strani ali tistim, ki berejo naše časopise in hkrati obiskujejo tudi našo spletno stran, ampak tudi vsem tistim, ki prebirajo le naše časopise.

Brat naše spletne strani zurnal24.si Žurnal24 se lahko pohvali, da ga v enem letu v roke vzame več kot milijon različnih bralcev, kar je uspelo le še enemu dnevniku pri nas. Zadnja januarska raziskava nacionalne branosti (NRB) je pokazala, da Žurnal24 v enem letu prebere 1.000.835 različnih bralcev. Žurnal24 tako še naprej ostaja med vodilnimi časniki v državi, saj v povprečju en izvod prebereta 2,4 bralca.

Žurnal na prvem mestu

Tudi tednik Žurnal je ohranil svojo pozicijo med bralci – še vedno je na prvem mestu. Čeprav vsako soboto izide 283 tisoč izvodov, ga prebere 413 tisoč bralcev, saj gre en izvod skozi več rok.

Še enkrat iskrena hvala vsem našim bralcem in obiskovalcem za podporo.

Polona Movrin,
odgovorna urednica zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • mia
    06:03 23. Marec 2012.

    kljub naslovu članka, še vedno najraje prebiram žurnalovo spletno stran. naj preglednejše vsebine, čestitam in še tako naprej

  • 18:10 22. Marec 2012.

    Tale BRALCEM NAŠIM HVALA me zelo spominja na PAPEŽ MA VAS RAD :))))))

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.