Idrija: zapeljal v prepad in umrl

Foto: Žurnal24 Preiskava vseh okoliščin nesreče še traja. (Foto: Anže Petkovšek)
Idrija. V prometni nesreči je umrl 69-letni moški iz Cerknega. Iz neznanega razloga je zapeljal na levo stran vozišča in nato v prepad.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila na lokalni makadamski cesti Idrijske Krnice–Oblakov vrh. Po dosedanjih ugotovitvah policistov s PU Nova Gorica je voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Idrijskih Krnic proti Oblakovemu vrhu po klancu navzgor in malo pred križiščem za Šebrelje iz neznanega vzroka zapeljal na levo stran vozišča.

Nato je zapeljal po pobočju v prepad. Med prevračanjem osebnega avtomobila je 69-letnika vrglo iz osebnega avtomobila. Na strmem pobočju približno 150 metrov pod cesto je obležal mrtev. Zaradi težko dostopnega terena bodo policisti pozneje danes opravili ogled osebnega vozila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.