Ljubljanska Ikea sporoča: Če ste kupili ta izdelek, ga nikar ne uporabljajte

Foto: Ikea
Foto: Ikea
Iz podjetja Ikea so sporočili, da so se odločili za odpoklic skled, krožnikov in skodelic Heroisk in Talrika.
Oglej si celoten članek

Podjetje Ikea poziva vse, ki so kupili sklede, krožnike in skodelice Heroisk in Talrika, naj prenehajo z njihovo uporabo ter stopijo v stik s podjetjem Ikea za povračilo celotne kupnine. Ker je varnost na prvem mestu, so se odločili za uvedbo previdnostnih ukrepov, pravijo.

Za odpoklic omenjenih skled, krožnikov in skodelic so se odločili, ker se je izkazalo, da lahko pride do poškodb izdelkov (pok, zlom), zaradi morebitne vroče vsebine v njih pa celo do opeklin pri uporabniku. "Vsi naši izdelki so testirani ter skladni z relevantno zakonodajo in standardi. Kljub temu je v nekaj primerih prišlo do poškodb," so zapisali. 

Foto: Ikea Ikea odpoklic

Izdelke Heroisk in Talrika lahko vrnete v katerokoli njihovo trgovino ter prejmete povračilo celotne kupnine. Dokazila o nakupu, torej računa, ni treba predložiti.

"Za morebitne nevšečnosti povezane z odpoklicem, se opravičujemo," so še sporočili.

dezurni@zurnal24.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 08:48 19. Maj 2021.

    Ikea är en klumpbutik. Svenskar köper i Lesnina.

  • 08:24 19. Maj 2021.

    Prav vam je....pojdite v LESNINO,,tam nikoli nisem imela problema

  • 04:48 19. Maj 2021.

    Jap. Tudi sam poznam primer, ko niti mizar dejansko ni mogel sestaviti omarice za umivalnik brez konkretnih predelav. Ponte rosso …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.