Imajo 20 dni časa

Foto: Žurnal24 Skupščino sestavljajo Rupert Gole, Anton Maver in David Klarič (na fotografiji o
Nadzorni svet. Pregledal bo poslovanje komunale.
Oglej si celoten članek

Nadzorni svet Komunale Trebnje mora do 10. novembra izdelati pisno poročilo o dejanjih in sprejetih odločitvah direktorja glede odlaganja odpadkov na deponijo Globoko, iz katerega bosta jasno razvidna dva vidika, so včeraj sklenili v skupščini omenjenega podjetja. “Gre za pravni vidik – ali so bila ta dejanja v skladu z veljavnimi predpisi – in ekonomski vidik – ali so bile te odločitve smotrne,” je povedal Anton Maver, predsedujoči skupščini.

Skupščina je bila sklicana zaradi domnevnih nepravilnosti pri odlaganju na deponijo Globoko “ter obtožb na račun direktorja, predsednika nadzornega sveta in Občine Mokronog - Trebelno, tudi mene osebno, ki smo jih lahko v medijih prebrali v zadnjih dneh”, je pojasnil Maver.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.