Imamo novega milijonarja

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Znano, od kje prihaja srečnež, ki je zadel skoraj dva milijona evorv.
Oglej si celoten članek

17. september 2017, ko je slovenska košarkarska reprezentanca osvojila 1. mesto in zlato medaljo na 40. Evropskem prvenstvu v košarki v Istanbulu, bo v posebej lepem spominu ostal novemu slovenskemu milijonarju.

"Na ta dan mu je namreč listek z dobitno kombinacijo številk 2-7- 11-20- 28-37- 39 prinesel Sedmico, vredno kar 2.048.108,23 evrov," sporočajo z Loterije Slovenija.

Igralec je listek vplačal na prodajnem mestu Loterije Slovenije na BS Petrol v Mirnu, Miren 13/I. "Po plačilu 15 odstotnega davka, ki ga skladno z Zakonom o davkih na dobitke pri klasičnih igrah na srečo prejme občina stalnega prebivališča dobitnika, bomo igralcu izplačali 1.740.892 evrov," pojasnujejo na Loteriji Slovenije. "Novi milijonar lahko dobitek prevzame od jutri dalje pa vse do 23. novembra 2017."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.