Imate ta hladilnik iz Ikee? Takoj ga izklopite iz elektrike!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ikea sporoča: lastniki nekaterih njihovih hladilnikov naj le – te nemudoma izklopijo iz elektrike.
Oglej si celoten članek

Odpoklic je objavljen za vse hladilnike z datumom izdelave 1545 do 1607, kar pomeni, da so bili izdelani med novembrom 2015 (teden 45) in februarjem 2016 (teden 7), sporoča Zveza potrošnikov Slovenije. Datum izdelave najdete na hladilniku zgoraj desno.

Za odpoklicane hladilnike obstaja nevarnost, da povzročijo električni udar. Kot so sporočili iz Ikee, do sedaj še niso zabeležili poškodb uporabnikov zaradi omenjene nevarnosti.

Obisk na domu

Kupcem ni potrebno vračati hladilnikov v trgovino, ampak jih bodo na domu obiskali serviserji. Če ste hladilnik kupili v Italiji, za več informacij in dogovor o obisku pokličite 800 92 46 46 (ponedeljek do sobota med 9. in 20. uro). Hladilnike so prodajali v Švedski, Norveški, Danski, Finski, Islandiji, Nemčiji, Španiji, Franciji in Italiji.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:30 4. Junij 2016.

    Ja mene je pa ravno kap,ko sem držal hladilnik,ki ko me je stresel , me je to rešlo.Ga ne dam …

  • 18:28 4. Junij 2016.

    Na koncu bo šlo pa za nepravilen vtikač , oz. cel nepravilen priključni kabel .

  • 15:49 4. Junij 2016.

    Joj mene je že uddarilo, kaj naj storim ... streslo me je komaj sem se rešil, na pomoč ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.