Imeli vajo, ob tem pa reševali otroka

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Zaradi vaje bili v bližini dogodka. Otrok je preživel.
Oglej si celoten članek

Reševalci in gasilci so bili ob 12.24 obveščeni, da je na Partizanski poti v Slovenj Gradcu prenehal dihati dveletni otrok: "Posredovali so reševalci NMP in gasilci PGD Radlje ob Dravi, ki so po naključju zaradi vaje bili v bližini dogodka. Otrok je preživel," so sporočili za uprave za zaščito in reševanje. Hudo bolnega otroka so v bolnišnico prepeljali s helikopterjem.

Nasploh imajo na tem koncu države reševalci veliko dela, nekaj čez dvanajsto se je namreč v Šmartnem pri Slovenj Gradcu zgodila huda prometna nesreča, v katerih je bilo udeleženih več vozil.
Poškodovanih naj bi bilo kar pet oseb.
Cesta je zaprta.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:32 1. Oktober 2016.

    Čestitke reševalcem,gasilcem...Fantku in ponesrečenim čimprejšnje okrevanje.Če je že potrebno poročati o neljubih dogodkih, je super prebrati,da je konec vseeno srečen.

  • 18:22 1. Oktober 2016.

    Bravo fantje, to je novica ki nekaj velja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.