Indija: v požaru vlaka umrlo 47 ljudi

Foto: EPA
Foto: EPA
Na jugu Indije je danes na potniškem vlaku izbruhnil požar. Po najnovejših podatkih lokalnih oblasti je umrlo najmanj 32 ljudi.
Oglej si celoten članek

V kraju Nellore je goreči vagon opazil delavec na železniški postaji. Vlak so ustavili, goreči vagon pa ločili od ostalih, da bi preprečili širitev požara. Ko so vlak ustavili, so tudi evakuirali potnike. Ker so ognjeni zublji zajeli en izhod iz vagona, so se potniki nagnetli pri drugem izhodu, kar je upočasnilo evakuacijo.

Lokalne oblasti so sporočile, da je bil morda vzrok požara kratek stik na vagonu. Glede na prve podatke oblasti je v požaru umrlo 47 potnikov, a so število smrtnih žrtev kasneje znižali na 32. Po najnovejših podatkih so 25 ljudi zaradi opeklin pripeljali v bolnišnice, devet pa jih še pogrešajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.