Info TV v stečaj

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Okrožno sodišče v Ljubljani je danes sprožilo stečaj nad družbo Info TV.
Oglej si celoten članek

Za stečajnega upravitelja so imenovali Boruta Sokliča. Upniki morajo svoje terjatve ter ločitvene in izločitvene pravice prijaviti v roku treh mesecev, najpozneje do 28. maja, je razvidno iz objave na Ajpesu.

Domnevajo, da je insolventen

Predlog za začetek stečajnega postopka je vložil dolžnik sam, zato sodišče domneva, da je insolventen. Podjetje Info TV, ki se ukvarja z radijsko in televizijsko dejavnostjo, vodi pa ga Vladimir Vodušek, je bilo sicer od aprila 2010 v postopku prisilne poravnave.

Upravitelj prisilna poravnave Info TV Valter Stepan je že julija 2010 predlagal stečaj družbe, saj je družba poslovala s še enkrat višjo izgubo iz poslovanja, kot jo je predvideval načrt finančne reorganizacije. Sodišče je takrat predlog za stečaj zavrnilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:21 28. Februar 2013.

    Problem je, da moram plačevati nacionalno trobilo (ve se čigavo) proti svoji volji, kar za INFO TV ni veljalo.

  • 10:23 28. Februar 2013.

    Očitno se z JJ poslavlja tudi njegovo trobilo

  • 09:47 28. Februar 2013.

    Očitno se mu izsiljevanje ni obneslo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.