Informativni dan za izredne študente

Foto: Žurnal24 Å¡tudenti Å¡tudent univerza fakulteta
Na visokošolskih zavodih univerzitetnih središč po Sloveniji bo potekal drugi informativni dan, namenjen predvsem dijakom, ki se zanimajo za izredni študij.
Oglej si celoten članek

Prav tako so k predstavitvam študijskih programov vabljeni vsi tisti, ki se zaradi delovnih ali drugih obveznosti niso mogli udeležiti petkovih terminov.

Informativni dan za dijake, ki jih zanima vpis na redne visokošolske programe, je potekal že v petek v dopoldanskem in popoldanskem terminu.

Namen informativnih dni je, da se dijaki podrobneje seznanijo z vpisnimi pogoji, možnostmi in pogoji študija, možnostmi zaposlovanja in nadaljevanja izobraževanja ter z drugimi informacijami, ki so pomembne za odločanje o nadaljevanju izobraževanja.

Po visokošolskih središčih so za dijake pripravili tudi brošure z omenjenimi informacijami, predvsem v večjih mestih pa so prebivalce pozvali k strpnosti zaradi povečanega obiska in jih prosili, da dijake usmerjajo pri iskanju visokošolskih zavodov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.